Nieuws

Foto’s
Hebben jullie leuke foto’s van bijvoorbeeld de intocht of een selfie met Piet: stuur ze dan op dan zetten wij ze op de website!
Of stuur de link naar de foto op, dat kan natuurlijk ook.
Mail naar: post@dagsinterklaasje.nl

Kleurplaat
Je kunt hier een kleurplaat downloaden. Kleur hem in, maak er een foto van en stuur hem dan naar ons.
Wij zetten hem dan weer op de website.

Brief aan de scholen

Op 19 november om 10.30 uur kom ik samen met mijn Pieten en een boot vol snoep en cadeautjes aan in de haven van Wijk bij  St(D)uurstede.

Ik kan niet wachten, om jullie allemaal weer te zien!

Ik krijg ook altijd mooie werkstukken van jullie, als ik in Stuurstede kom en nu dacht ik misschien willen jullie mij wel helpen. Ik heb al heeeeeel lang dezelfde mijter en ik zou nu wel eens een andere mijter willen hebben. Zouden jullie die voor mij willen maken? Je mag zelf weten hoe je de mijter maakt: geschilderd, geplakt of misschien wel een mijter die ik echt op kan zetten… Tijdens de intocht mag je de mijter inleveren bij de ophaalpieten!

De makers van de 10 allermooiste, leukste, gezelligste, grappigste mijters voor de Sint, mogen op 3 december om 8.30 uur met mij en mijn Pieten komen ontbijten. Enne…dan mag je mij en mijn Pieten ook heel zachtjes wakker maken!

Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen als ik in Wijk bij St(D)uurstede ben:

 

  • SinTheater in theater Calypso op 19  november om 13.15, 14.30, 15.45 en 17.00 uur. Vanwege het succes van vorig jaar en de actualiteit spelen Sint en Pieten nogmaals: “De Pieten Olympische Spelen” Sint is een beetje boos op zijn Pieten. In het paleis in Spanje hebben ze niets uitgevoerd en zitten ze hele dagen te smullen van speculaas en marsepein. Hoe krijgt Sint zijn Pieten weer fit om naar Stuurstede te gaan? Kaartjes voor deze voorstelling zijn te verkrijgen vanaf donderdag  3 november bij de VVV op de Markt. Een kaartje kost € 4,50.  Koop snel een kaartje, want vol is vol!!!
  • Zaterdag 3 december  mag je stiekem kijken waar Sint woont en slaapt als hij in onze stad is. Dit jaar woont Sint weer  in kasteel Duurstede. Om 16.00/ 17.00/18.00 of 19.00 uur mag je een kijkje komen nemen op het kasteel. Daar is natuurlijk niet alleen de Sint, maar zijn ook alle Zwarte Pieten hard aan het werk! Kaartjes voor dit bezoek zijn vanaf donderdag 24 november te koop bij de VVV. De kaartjes kosten € 1,- en hebben een kleurtje per gekozen tijd.
  • Op dinsdagavond  6 december om 18.00 uur vertrekt de Sint met al zijn Pieten weer naar Spanje. We gaan lopend van kasteel Duurstede naar de haven. Neem gezellig je lampion mee!

 

Ik hoop jullie allemaal te zien op 19 november!

O ja, vergeet niet om op je Mijter je naam, of je een jongen/meisje bent,  adres, leeftijd en telefoonnummer te zetten!!!

Met een hartelijke pepernotengroet,

Sinterklaas